måndag 29 september 2014

Turkiet igen !

Det var ganska oväntat att vi skulle åka dit någon mer gång. När vi var där första gången för 17 år sedan sa jag...ALDRIG MER!!!! Men flera olika resenärer som varit där dom senaste åren säger alla samma sak - det är mycket bättre nu. Ok då, tänkte vi, EN men bara EN chans till får dom och  den tog dom.
Första kvällens solnedgång gav mersmak! Och utan tvekan blev det en härlig vecka som vi absolut anser som en bland dom bättre! Kanke lite onödigt varmt bara...    +33° när vi kom ner och +39° sista dagen. Inte riktigt vad  vi trodde det  skulle vara så långt fram på hösten men, men, inget man kan bestämma. Förresten, vem vill betala för en veckas regn? Inte vi i alla fall!!
Och det bästa av allt, en ny lag kom för ca 5 år sedan som förbjöd försäljare och restauranger att mota in folk och inte låta någon promenera omkring fritt. Det var det som höjde betyget.

 Vem älskar inte att gå på en lååång strand med vita vågor som sköljer sanden mellan tårna ???    Kent och jag har inget emot detta!!  Hemma på landet igen känns det som vanligt men vi är många fler semesterminnen rikare......För just så känns det, vi vill inte avstå detta på länge än.....vi vill bli forstsätta resa och bli ännu rikare...ja INTE på
pengar utan på UPPLEVELSER och ännu mer MINNEN !!

Kram på er allihop...hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar